fbpx
Image
Image

AOV oversluiten aantrekkelijk: Crisis inzet vechtmarkt


Direct writer Ohra probeert ondernemers te verleiden over te stappen hun aov oversluiten naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering van de Arnhemse verzekeraar. "De actie is gericht op zelfstandigen, die het moeilijk hebben", verklaart Ohra. Ook andere maatschappijen proberen met soepele acceptatie klanten bij de concurrent weg te kapen.

Uit eigen onderzoek van Ohra zou blijken dat een ondernemer in negen van de tien gevallen goedkoper uit kan zijn voor zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering. "Wij hopen natuurlijk marktaandeel te winnen met deze oversluitactie."

AOV verzekering OHRA oversluiten

Iedereen die wil oversluiten, wordt behandeld alsof een nieuwe aov wordt gesloten. Ohra claimt wel een scherpe premie te hanteren. Aantallen aov overstappers noemt Ohra niet, "maar het is een succesvolle actie en er zit een stijgende lijn in" .

Generali maakt het overstappen naar de Generali  aov al langer mogelijk: "Sinds begin dit jaar kunnen klanten zonder inlooprisico overstappen. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Vaak is dat inlooprisico bij andere partijen een probleem."

Nationale-Nederlanden zegt desgevraagd al twee jaar het oversluiten van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te faciliteren. Een speciale aov oversluitactie is niet aan de orde. "Onze aov voorwaarden zijn minimaal gelijk en vaak beter, tegen een scherpe prijs. Wij zien in de markt dat het tot reactie leidt", aldus een woordvoerder.

(AM)

Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken op voorwaarden en premie van AOV verzekeringen voor de zelfstandig ondernemer. Ook het oversluiten van AOV verzekeringen is iets waar wij ons dagelijks mee bezig houden.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page