fbpx
Image
Image

Nieuw Alternatief voor dure AOV (Arbeidongeschiktheidsverzekering) voor startend ondernemer met extra korting

AOV echt noodzakelijk, je begint aan een nieuw avontuur.

Je bent dus al zelfstandig of gaat de stap binnenkort maken. Er veranderen een aantal zaken als u voorheen in loondienst was: Je inkomen is niet langer vanzelfsprekend verzekerd tegen ziekte en ongeval, je partner is bij overlijden nu wellicht niet meer voldoende verzekerd, omdat je  pensioenregeling is vervallen na het ontslag.

Toekomstige ziekte of Arbeidsongeschiktheid zorgt er mogelijk voor dat werkzaamheden en opdrachten moeten worden uitgesteld.

Terwijl je herstelt van je ziekte blijven de vaste lasten ondertussen wel gewoon doorgaan. Ook het werven van nieuwe opdrachten, staat stil. Dus ook na je  ziekte, je hebt waarschijnlijk wat achterstallig werk in te lopen, duurt het weer even voordat de trein weer loopt.

Je ziet de noodzaak van een arbeidsongeschiktheidsverzekering in, Géén werk kan verrichten door ziekte of ongeval betekent vanaf nu géén inkomen.

Omdat je  weet dat je in géén geval meer terug kan vallen op een uitkering van overheidswege anders dan bijstand. Voordat je daar terecht kan, betekent dat, dat eerst je  spaargeld moet opmaken en eventueel je eigen huis eerst mag "opeten".

Premie arbeidsongeschiktheidsverzekering

De premie van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, is afhankelijk van vele factoren, en er zijn zeker ook flinke prijsverschillen tussen de vele producten op de Nederlandse markt. De grootste verschillen in premie komen echter voort uit de verschillen in het soort dekking en hangt samen met de risico-inschatting van de verschillende verzekeringsmaatschappij en uw beroepswerkzaamheden.

Sommige beroepen brengen nu eenmaal een grotere kans op uitkering (schade) mee dan anderen. Als een timmerman zijn arm blesseert, is hij voor een groot deel waarschijnlijk arbeidsongeschikt, als een boekhouder, zijn been breekt kan hij gewoon doorwerken.

Kosten

Aangezien u niet direct weet of uw onderneming een succes wordt, is de hoogte van de premie vaak een pijnpunt in het nemen van de beslissing deze gelijk af te sluiten.

Alternatief voor dure AOV (Arbeidongeschiktheidsverzekering) voor starter(s) met extra korting

In sommige gevallen is het verdedigbaar (tijdelijk) te kiezen voor een alternatieve dekking met een stevige aanvangskorting tegen netto premie. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Artikel van de redactie

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page