Image
Image

Movir Huisartsen AOV verzekering

movir 125 83 Movir is op de markt gekomen met de Huisartsen AOV, met extra preventie diensten die zijn afgestemd op de behoefte van de (jonge) huisarts, zowel op werk- als privégebied.

Yoram Schwarz, directeur bij Movir: "Wij hebben goed gekeken op welke punten in de carrière er behoefte is aan extra ondersteuning. Op basis daarvan ontwikkelden we onder andere een jonge ouderspakket, met workshops, individuele coaching en een Mom in Balance-workout, die zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling kan worden ingezet. Wij zijn blij dat deze workshops door de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) geaccrediteerd zijn en wij verwachten dat huisartsen hier baat bij zullen hebben."

Van de hulpvragen die de coaches van huisartsen in de leeftijd 30-39 jaar binnenkrijgen, gaat 23 procent over de werkdruk. Van de meer dan 1.000 huisartsen die in 2019 gebruik maakten van de coaching via Movir, was 61 procent nog geen 40 jaar. In de afgelopen jaren ziet Movir een toename van 64 procent in uitval als gevolg van stress.

De Huisartsen-AOV

Movir introduceert op 1 februari 2020 de Huisartsen-AOV. Een aov speciaal voor huisartsen van nu. De Beroeps-AOV is vanaf deze datum niet meer te offreren en te sluiten voor huisartsen. De Huisartsen-AOV heeft nieuwe preventiepakketten die aansluiten op onderwerpen waar praktijkhouders, waarnemers en jonge ouders vandaag de dag tegenaan lopen. Daarnaast kunnen huisartsen gebruikmaken van individuele coaching.

Ook bieden we individuele coaching op elk onderwerp waar een huisarts van wakker zou kunnen liggen. En bij uitval kunnen huisartsen natuurlijk rekenen op een uitkering en perfecte ondersteuning op maat, zoals u van ons gewend bent. Medici waarderen onze ondersteuning bij re-integratie met een 8.0

  • Een lagere premie over de gehele looptijd
    De premie van de Huisartsen-AOV is gebaseerd op het huidige risicoprofiel en claimgedrag van huisartsen. Door aanscherping van het acceptatieproces en introductie van de preventiepakketten voor huisartsen, is de premie van de Huisartsen-AOV over de gehele looptijd lager dan van de Beroeps-AOV.
  • Varianten en aanvullende verzekeringen van de Huisartsen-AOV
    De (langlopende) Huisartsen-AOV is voor vrijgevestigde huisartsen. Deze is aan te vullen met de Waarnemingsverzekering, de Vaste kostenverzekering en/of de Ongevallenverzekering. Voor huisartsen in loondienst is er de Huisartsen-AOV Loondienst. Hiermee kunnen zij het excedent verzekeren. Deze verzekering kan worden aangevuld met de Huisartsen-AOV Vaste lastenverzekering en/of de Ongevallenverzekering.

Huisartsen met een Beroeps-AOV profiteren van een verbeterd aanbod

Huisartsen met een lopende Beroeps-AOV die minimaal de afgelopen 10 jaar geen arbeidsongeschiktheidsuitkering van Movir hebben ontvangen, krijgen jaarlijks automatisch 10% premieteruggave. U leest hier meer over op ‘Beroeps-AOV voor huisartsen’

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services