Image
Image

Routebeschrijving TUNE! | AOV-ZZP.nl


Auto:

Vanuit Amsterdam/Den Bosch/Utrecht:
Neem op de A2 afslag Nieuwegein/IJsselstein (afslag 9) en volg de borden Nieuwegein. Bij de stoplichten bij het Mercure Hotel slaat u linksaf (Batauweg). Deze weg volgt u circa 2 km, ga op de rotonde recht door vervolgens krijgt u aan de rechter kant van de Batauweg de Kasteeldrift. Parkeerplekken zijn er in voldoende mate aan de overkant- en zijkant van het kantoor.

Vanuit Den Haag/Rotterdam:
Neem op de A12 afslag de Meern (afslag 15). Ga bij de 1e stoplichten rechtsaf richting Montfoort. Neem de 1e afslag links (Nedereindseweg) richting Nieuwegein. Volg deze weg circa 4 km. Nadat u onder het viaduct doorrijdt, gaat u linksaf, vervolgens bij het kruispunt rechts. De Kasteeldrift bevindt zich aan de linkerkant, na het winkelcentrum De Batau. Er zijn voldoende en gratis parkeerplekken aanwezig aan de overkant en aan de zijkant van ons pand.

Openbaar vervoer:


Tram: Neem vanuit Utrecht Centraal tramlijn 60 richting Nieuwegein-Zuid of tramlijn 61 richting IJsselstein-Zuid en stap uit bij Bateau Noord. Loop richting de Sweelincklaan. Steek bij de stoplichten op de grote kruising de A.C. Verhoefweg over richting Batenburg. Ga linksaf naar de Batauweg. De Kasteeldrift bevindt zich aan de linkerkant, na het winkelcentrum De Batau.


MAP TUNE AOV-ZZP
Overzicht MAP Tune AOV-ZZP

TUNE! | AOV-ZZP.nl
Kasteeldrift 80
3436 TR  Nieuwegein
030 – 6 30 88 30
06-50 880 110


Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services