Image
Image

Samenwerking met het professionele collega-intermediair

Wij werken ook samen met het professionele intermediair, waarvoor wij second opinion's en marktscan's uitvoeren.Als u graag bij uw eigen adviseur wil blijven, maar dan wel met de kwaliteit- en de laagste premiegarantie van AOV-ZZP.nl  neemt u dan contact met ons op.

Waarom alles zelf weten? Werk samen met AOV-ZZP.nl


Dat de wereld van financieel advies volop in beweging is, hoeven wij u niet uit te leggen. Het is hierdoor voor u als adviesbureau bijkans onmogelijk om op alle terreinen voldoende expertise op te bouwen. Maar waarom zou u dat willen, als u kunt samenwerken met specialisten zoals AOV-ZZP? 


Wij van AOV-ZZP zijn AOV specialisten in AOV verzekeringen voor ZZP'ers en ondernemers

Door jarenlange ervaring beheersen wij het adviesproces tot in de finesses. Wij garanderen de beste kwaliteit en laagste premie vastgelegd in een Persoonlijk AOV Advies Rapport.Weten wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering is en daarbij een offerte kunnen leveren, is niet langer voldoende in de huidige markt. Consumenten zijn kritisch en gaan op zoek naar experts die advies kunnen uitbrengen, toegesneden op hun specifieke situatie. Om die reden winnen specialisten zoals AOV-ZZP.nl het tegenwoordig steeds vaker van generalistische advieskantoren. 


Winnen samen met AOV-ZZP
Maar er is wel degelijk toekomst voor generalistische adviseurs, namelijk door strategische samenwerking met partners zoals AOV-ZZP. Samen met ons kunt u nieuwe omzet behalen zonder veel tijd en moeite. Met de steun van een sterk merk als AOV-ZZP.nl wint u nieuwe klanten én omzet. En u bent tegelijkertijd veilig voor de AFM met een degelijk opgebouwd dossier.


Wat kan AOV-ZZP voor uw kantoor betekenen?
-Wij vergelijken voor uw relatie alle AOV-aanbieders aan de hand van een WFT-Proof Persoonlijk AOV-Adviesrapport met kwaliteit- en laagste premiegarantie
-Uzelf of wij bespreken het Rapport of Second Opinion met uw relatie 
-U regelt de aanvraag bij de verzekeraar, sluit de verzekering af en ontvangt de door u met de klant vastgestelde AfsluitFee. Uw dossier is gegarandeerd WFT Proof.
-Wij doen al het WFT onderhoud en AOV advies vervolgens gedurende de gehele looptijd middels een serviceabonnement
Interesse? Neem contact op met Arnoud Wennekus of kijk op www.AOV-ZZP.nl. bij Deskundig AOV Advies


AOV ZZP is een ideaal platform voor Financiële dienstverleners, die wel kwalitatief hoogstaand AOV Advies aan hun cliënten willen bieden, maar het Advieswerk zelf graag kostenefficiënt en AFM Proof uit willen besteden aan een externe specialist. 

Het Persoonlijk AOV Adviesrapport hielp mij als intermediair -zonder veel tijd en moeite maar met behoud van omzet- om op een professionele manier onze persoonlijke dienstverlening op het gebied van AOV Verzekering aan mijn cliënten te kunnen blijven aanbieden. 

Het gehele Advies proces werd door AOV ZZP begeleidt en bewaakt. Nadat de inventarisatie heeft plaatsgevonden bezoek ik mijn relaties om het door AOV ZZP samengestelde Advies Rapport te bespreken en de aanvraag daarna administratief te begeleiden. 

Vervolgens is het aan mij als intermediair om zelf de bemiddelingsrol te willen vervullen of ook dit uit te besteden aan de specialist AOV ZZP. 
AOV ZZP is inmiddels al jaren bezig op de AOV adviesmarkt en heeft zich hierin gespecialiseerd. Sinds 2008, als pionier in deze markt, werkt dit bedrijf al volledig onafhankelijk en reeds zonder provisie. Zij doen met alle relevante partijen in Nederland reeds zaken 

Mijn Conclusie:AOV advisering/bemiddeling er zo maar even bij doen naast onze overige dienstverlening is niet meer van deze tijd. AOV advisering en bemiddeling is inmiddels een specialisme. 

Voor dit specialisme bent u bij AOV ZZP op het juiste adres. Ik persoonlijk heb de dienstverlening van AOV ZZP en in het bijzonder van Arnoud Wennekus als bijzonder plezierig ervaren. 

De investeringsbijdrage aan het zeer uitgebreide AOV Adviesrapport is bovendien gering en goed uit te leggen en dus door te belasten aan onze AOV adviescliënt. Het Rapport garandeert ons en onze klant bovendien kwaliteit en heeft een niet-goed-geld-terug garantie. 

Indien de bemiddeling bij AOV ZZP van het gewenste AOV product wordt ondergebracht vervalt deze investering bovendien. Kortom: voor ieder intermediair die zich op het gebied van AOV advisering bezighoudt is AOV ZZP (www.aov-zzp.nl) een absolute aanrader." 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page