Image
Image

Eric (39) Eigenaar Klusbedrijf

(Gemiddeld 8.0)

ericvanbarenloodgieterArnoud maakte me snel duidelijk dat er veel meer mogelijk is als expert. Binnen no time had hij 3 alternatieven die beter en goedkoper waren. Ik was snel overtuigd, en uiteindelijk was heet zeer snel en vakkundig en goedkoop geregeld, en toen ik laatst ziek was, had ik binnen 30 dagen mijn geld op mijn rekening. Arnoud van harte bedankt voor je service en snelheid

 

... en dan ligt gelijk mijn bedrijf op zijn kont...en dan kan ik natuurlijk ook de hypotheek niet meer betalen. Arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval kan iedereen zomaar overkomen, en dan ligt gelijk mijn bedrijf op zijn kont. Dan kan ik natuurlijk ook de hypotheek niet meer betalen. Arnoud snapt dat heel erg goed.

Dus dat het goed geregeld moest worden, omdat er verder helemaal niets meer , vanuit de overheid is geregeld , is me wel pijnlijk duidelijk. Ik heb echt geen zin om mijn huis te verkopen en in een huurflatje twee achter te gaan zitten met mijn vrouw en twee kinderen.

Maar de premies die ik van de bank opkreeg waren wel heel erg hoog voor een startend ondernemer.Zelfs bij een wachttijd van drie maanden was het nog altijd € 625,- per maand!

Ook zou ik een keuring moeten ondergaan en was tot die tijd niet gedekt. Door drukte was ik zomaar drie maanden verder en nog steeds geheel onverzekerd." Arnoud maakte me snel duidelijk dat er veel meer mogelijk is als expert. Binnen no time had hij 3 alternatieven die beter en goedkoper waren. Ik was snel overtuigd, en uiteindelijk was heet zeer snel en vakkundig en goedkoop geregeld, en toen ik laatst ziek was, had ik binnen 30 dagen mijn geld op mijn rekening. Arnoud van harte bedankt voor je service en snelheid!!!!

Gemiddeld 8,0
Snelheid: 8
Prijs/Kwaliteit:8
Algemene Indruk 8

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page