Dé AOV Specialist van Nederland, betaalbaar en professioneel kwaliteitsadvies

Terugbelverzoek

Deel deze pagina

Mensen die u voorgingen

André Evers Finance & Control specialist, proces/veranderingsmanager

(Gemiddeld 8,7)
deheerevers "Arnoud Wennekus heeft voor mij in beperkte tijd een second opinion gedaan op een voorstel van mijn huidige verzekeringsagent inzake een voorstel van verlenging van de AOV. Ik heb met Arnoud prima kunnen sparren hierover. Hij gaf mij het gevoel verstand van zaken te hebben en dit helder en prettig te kunnen overbrengen. Ik verwacht in de toekomst weer gebruik te maken van zijn diensten.

Peter de Bree Owner and Managing Director at FINOVION NIEUWEGEIN

(Gemiddeld 8,6)
"Arnoud Wennekus is een integere toegewijde AOV expert.Maar bovenal kan ik erop vertrouwen dat ik een goed product heb en dat mijn belangen in goede handen zijn, bij een dienstverlener die altijd voor me klaar staat, ook als ik ziek ben en de uitkering geregeld moet worden.

Owner and Managing Director at FINOVION NIEUWEGEIN www.finovion.nl/nieuwegein.html

(Op verzoek van relatie wel een domeinnaam maar geen foto)

"Arnoud van aov-zzp is een deskundig en integer adviseur die transparantie en duidelijkheid inzake complexe AOV verzekeringen vanzelfsprekend vindt.Bij een AOV advies gaat hij niet over een nacht ijs, er wordt zeer uitgebreid stilgestaan bij je wensen en je eisen.Er wordt wanneer er een uitgebreid Persoonlijk AOV Adviesrapport rapport een kwaliteitsgarantie en een laagste premiegarantie afgegeven, dus dat geeft extra zekerheid.

Maar bovenal zijn mijn zaken bij hem in goede handen, ik kan erop vertrouwen dat ik een goed product heb en dat mijn belangen in goede handen zijn, bij een dienstverlener die altijd voor me klaar staat, ook als ik ziek ben en de uitkering geregeld moet worden.

Hij is integer en staat altijd klaar voor mij als klant klant en vecht als dat nodig is samen tegen de verzekeraar om mijn belangen zeker te stellen."

Arnoud van aov-zzp is een deskundig en integer adviseur die transparantie en duidelijkheid inzake complexe AOV verzekeringen vanzelfsprekend vindt.. Ik durf hem daarom gerust anderen aan te aanbevelen!"

Gemiddeld 8.6
Snelheid: 9
Prijs/Kwaliteit:8
Algemene Indruk 8

 

 

Telefoonservice

Onze Telefoonservice is van
09:00-21:00 uur bereikbaar op:
030 - 6 30 88 30