Dé AOV Specialist van Nederland, betaalbaar en professioneel kwaliteitsadvies

Terugbelverzoek

Deel deze pagina

Mensen die u voorgingen

Klantervaringen via enquetes

 De AOV verzekering is bij mij snel en vakkundig geadviseerd verwerkt en geaccepteerd. Scherpe premie..Ik zou deze zeker durven aanbevelen bij vrienden en kennissen. Transparant en helder geadviseerd. Vrolijke vakkundige adviseur!

 • Arnoud heeft mij in de afgelopen maanden erg goed door het woud van A.O.verzekeringen geloodst. Met zijn expertise heeft hij mij niet alleen bij de juiste, passende, verzekering gebracht, maar heeft mij ook geholpen om in deze complexe materie de hoofd- van de bijzaken goed te blijven scheiden.

  Daarnaast spreekt zijn transparante en vriendelijke afrekenmodel mij bijzonder aan (in mijn geval: dus geen provisie, maar een vaste en transparante vergoeding
  Arnoud heeft mij geadviseerd omtrent mijn bestaande AOV. Met een uitgebreid vergelijkingsonderzoek is duidelijk geworden wat de beste keus voor mij was. Helderheid en kwaliteit!

 • Arnoud heeft voor ons een ondernemers-AOV geregeld. Ondanks dat wij beiden afkomstig zijn uit de financiele dienstverlening heeft Arnouds gespecialiseerde kennis ons veel nut opgeleverd. Door creatief en kritisch met ons mee te denken is er een uitstekende oplossing bedacht. Ook de verdere afhandeling was punctueel. Wij werden goed op de hoogte gehouden van het acceptatietraject en wisten steeds waar we aan toe waren.

 • Arnoud Wennekus van AOV-ZZP.nl heeft mij geadviseerd ivm met een switch van AOV verzekeraar. Met een uitgebreid vergelijkingsonderzoek is duidelijk geworden wat de beste keus voor mij was. Ik ben goedkoper uit en de voorwaarden zijn nog beter dan de duurdere vorige polis. Aanbevolen!

 • Arnoud heeft duidelijk een grondige kennis van zijn vakgebied. Hij heeft mij goed geholpen om de AOV aanbieders te kunnen vergelijken. Ook heeft hij mij goed in staat gesteld om de juiste afwegingen te maken bij het afsluiten van de verzekering.

 • Arnoud Wennekus van AOV-ZZP.nl ?TUNE! levert prima werk voor een alleszins redelijke tarief. En zo hoort het ook, ZZP'ers onder elkaar!

 • Ik heb Arnoud leren kennen als zeer inspirerende gesprekspartner en inventief commercieel talent. Arnoud heeft de gave om met een Out of the Box denkwijze tot unieke oplossingen te komen. Bovendien is hij een zeer betrokken persoon. Dit maakt hem een prettig en nuttig contact in mijn netwerk

 • Zijn onafhankelijkhied en vakkennis en zijn unieke garanties op premie- en kwaliteit spreekt mij zeer aan. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van zijn services. Dank je wel Arnoud!

 • Arnoud is in staat gebleken om in hele korte tijd écht te begrijpen wat ik als klant wilde. Hij is daarmee aan het werk gegaan en vervolgens met een aantal goede alternatieve mogelijkheden gekomen. Na de definitieve keuze een bovengemiddelde begeleiding met de nodige druk naar de maatschappij om alles tijdig en conform afspraak te processen. Kortweg afspraak is afspraak. Dit voor een zeer acceptabele prijs. Dit is precies wat ik, als kleine zelfstandige zoek. Prima dienstverlening; ontzorging voor een redelijke prijs!

 • Arnoud Wennekus ken ik via zijn slimme site op internet. Hij biedt daar een mooi overzicht van AOV-producten toegesneden naar je wensen. Van een woud aan verzekeringen, regels en kosten maakt hij een overzichtelijk presentatie waarmee je tot een weloverwogen beslissing komt. Een aanbeveling!


 • Arnoud ken ik als een onmisbare schakel tussen klant en verzekeraars. Hij is een echte doorzetter die zich altijd voor de volle 100% inzet voor de klant. Lost snel en addequaat vragen op en beantwoord ze snel. Uiteraard bezit hij de prettige eigenschap om lekker mee te denken bij ieder vraagstuk. Hierdoor is hij een fijne sparringspartner. Hij ziet veel kansen in de markt die hij niet laat liggen. Kortom: Arnoud weet wat er in de markt speelt en speelt hier met veel vernuft en zonder nonsens op in. Is recht door zee en een collega-vrind voor het leven zoals je dat graag wenst.

 • Via internet ben ik in contact gekomen met Tune en zijn vertegenwoordiging Arnoud Wennekus. Na persoonlijk consult is er een prima advies en uiteindelijke AOW verzekering met Delta Lloyd afgesloten voor acceptabele leges.
  Na deze professionele dienstverlening is ook de after-service persoonlijk en van uitstekende kwaliteit. Ik kan elke zelfstandige ondernemer aanraden..

 • Duidelijke website. Makkelijk leesbare informatie en je kunt er eenvoudig zelf een eerste onafhankelijke vergelijkende doe-het-zelf indicatie berekening maken.

 • Tot nu toe is het AOV Advies de informatie zeer uitgebreid én overzichtelijk dit ervaar ik als erg prettig.

 • Tevreden over de afhandeling van de ingediende claim en de snelheid van betalen. Nou snel weer beter worden!

  Telefonisch correct en vriendelijk. Zeer uitgebreid adviesproces en vergelijkingen. Echt álle vragen zijn welkom (ook over hun verdiensten en onafhankelijkheid) en worden stuk voor stuk naar tevredenheid prima beantwoord. Bij andere partijen waarmee ik sprak ontbrak veel kennis. Arnoud Wennekus weet echt van de hoed en de rand! 

 • Via financieel adviseur bij AOV-ZZP.nl terecht gekomen. Ik heb een positief gevoel hierbij.

 • Direkt, duidelijk en doelgericht. Dat zijn drie facetten die de heer Wennekus altijd in ere hield bij de afronding van onze meervoudige verzekeringscontracten.
  Dit in combinatie met een goede kennis van zaken zorgt ervoor dat men gemakkelijk en comfortabel zaken doet met hem.
 • Goede informatie, snelle afhandeling en zeer goede prijs/kwaliteit van alle AOV verzekeringen in het Persoonlijk het AOV Adviesrapport

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle voortvarende afhandeling van het adviesgedeelte en de verzekeringsaanvraag. Korte lijnen. Was ook geen vervelende en tijdrovende keuring nodig

 • Goed gevoel. Accountant raadde AOV specialist AOV-ZZP aan. Super geregeld. Betrouwbaar en geen verkopers maar echt adviseurs die in jouw belang meedenken

 • Een goede prijs/kwaliteit verhouding en duidelijke polisvoorwaarden

 • Goede en snelle specialistische kennis in dito dienstverlening. Korte lijnen. Onze aanvraag werd met spoed behandeld en iedereen werkte daar ook daadwerkelijk aan mee.

 • Supergoed advies, onafhankelijk en zér uitgebreid. Ook AOV scherpe prijs, gunstige voorwaarden en snelle administratie

 • Ik heb al heel wat vaker in mijn leven verzekeringen af moeten sluiten. Bij deze AOV bij had ik echter zeker hulp nodig . Wat een ingewikkelde verzekering is dit zeg! Ik werd super geholpen met een onafhankelijke vergelijking en alles werd keurig en helder op een rij gezet en uitgelegd! En werd echt met mee gedacht en werk uit handen genomen. Wel wat papierwerk maar scheelt flink in de premie. Uiteraard hoop ik er uiteindelijk geen gebruik van te hoeven maken

 • Eenvoudig aanvraagproces. Werd uitermate goed begeleid en geadviseerd. Vlotte afwikkeling en een precies passend product, scherpe prijs bovendien. (Laagste premiegarantie!). Jammer dat het wel nog wat papierwerk vergt

 • Een paar jaar geleden deze AOV verzekering gesloten. Nu helaas ziek geworden en AOV-ZZP.nl heeft mij prima geholpen met het indienen van de claim voor een uitkering van mijn verzekering. Alles hierover is bijna geheel via telefoon en email verlopen!! Ik zou deze adviseur een ieder aanraden!!

 • Zeer duidelijk en straight forward, zonder geneuzel en dure advieskosten. Onafhankelijk marktvergelijk zonder poespas. Gemakkelijke afsluitprocedure, goede risico afdekking tegen betaalbare prijs. Blijft duur, maar ja je kan niet zonder!

 • Onlangs een AOV verzekering afgesloten. Vooral transparantie in kosten en de keuzes die je daar zelf in kunt maken vond ik aantrekkelijk.
  Er wordt een aantal, op maat gemaakte, verzekeringen aan geboden waaruit een keuze gemaakt kan worden. Er wordt zeer veel persoonlijke aandacht besteed aan het advies op maat en de verschillen tussen de voorwaarden. Top!

 • Prima en zeer uitgebreide onafhankelijke vergelijking/advies en goede prijs klantvriendelijke medewerkers. Vaktechnisch zeer sterk!

 • Aanvraagproces is duidelijk en goed verlopen. Er is geen medische keuring gevraagd Wel een kwalitieitdekking, maar premiebedrag is ook na een paar jaar nog te te
  doen.

 • Goede prijs kwaliteit verhouding en een polis die mij zekerheid bied als ondernemer voor mij en mijn gezin Onlangs de AOV weer overgesloten naar een andere verzekeraar met opnieuw een mooie korting. Ook door aov-zzp.nl zij attendeerden mij erop tijdens ons jaarlijkse onderhoudsgesprek. Top, eindelijk een actieve belangenbehartiger!|

 • Helaas ben nu na vijf jaar geleden AOV verzekering te hebben, onlangs ziek geworden. Ik ben vanaf het eerste contact met AOV ZZP zeer vriendelijk en respectvol behandeld, er werd de tijd voor me genomen en de gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Er is nu reintegratie geregeld en een coach, betaald door de verzekeraar. Gaat nu inmiddels beter met me inmiddels!

 • Zeer vlotte afhandeling van het oversluiten van een bestaande AOV UWV verzekering. Beter en goedkoper nu!

 • Positief, transparant en duidelijk. Geen problemen gehad met het afsluiten en ik werd voldoende geadviseerd en geholpen voordat ik de verzekering afsloot.

 • We zijn erg tevreden, hebben goede ervaringen met de Adviseur Arnoud Wennekus van AOV-ZZP.nl, en voor de snelle afhandeling!

 • Snelle en perfecte adviesgesprekken en zwart op wit vergelijkingen!. Polis en voorwaarden keurig ontvangen. Heb er een goed gevoel bij.

 • Correcte en snelle afhandeling door zeer vriendelijke en uitermate klantgerichte adviseur (Arnout Wennekes)

 • Zeer goede begeleiding bij de afhandeling, en heel fijn om te zien dat als er problemen zijn, de mensen van Tune! Aov Zzp meedenken over een oplossing voor hun klanten.

 • Ik ben door de adviseur steeds prettig voortvarend behulpzaam en correct behandeld

 • Het word nu wij ziek zijn elke maand goed afgehandeld en als je vagen hebt kun je altijd terecht

 • Ondanks de enigzins moeizame afhandeling van de verzekeringsclaim, voornamelijk door de AOV verzekeraar, is mijn claim, na enige acties van AOVZZP nu alsnog toegewezen. Nu de claim toegewezen is lopen de betalingen maandelijks voorspoedig hetgeen erg prettig is.

 • Na het indienen van mijn claims werd ik gebeld dat alles in orde was. De heer Wennekus was meelevend en oprecht blij voor ons. Hij leefde enorm mee en dat was fijn. Ik ben er zeer blij mee en het heeft me geholpen de last van AOV-ZZP.nl en arbeidsongeschiktheid zijn te dragen.

 • Correcte afhandeling met begrip voor de situatie waarin je zit.
 • Snel, professioneel, klantgericht bedrijf, dat mijn claim ruim binnen de afgesproken tijd heeft afgehandeld! Ik ben zeer tevreden.

 • Helaas door AOV-ZZP.nl aanspraak moeten maken op deze verzekering. Via de mail contact gezocht en een claim ingediend. Alles staat duidelijk omschreven wat er voor nodig is en is inmiddels in behandeling. Gelukkig werd de claim snel toegekend Het helpt in een toch al lastig en onzekere tijd als je arbeidongeschikt raakt om wat voor reden dan ook.

 • AOV-ZZP.nl is nu eens een adviseur die eens doet wat hij belooft, wij hebben een AOV polis en door mijn ongeval hebben wij hierop aanspraak moeten maken.

 • Alles was snel geregeld, van andere mensen hoorden we dat verzekeraars vaak niet betalen of pas heel laat. Gelukkig was dit niet het geval bij AOV-ZZP.nl

 • Snel, duidelijk zonder fratsen geregeld.

 • Het is heel fijn als je ziek wordt je niet in de financiële problemen komt. Dit geeft je meer rust om beter te worden en je bedrijf voort te zetten. De hulp en afhandeling van AOV-ZZP.nl is heel prettig, duidelijk professioneel en vriendelijk

 • Prima duidelijke uitleg. Nette prijs. Heel tevreden.Op advies van een collega ondernemer. Hebben tientallen officiële Linkedin Recommandaties, nog nooit gezien, en niet voor niets

 • Zeer tevreden hoe het advies uitgebreid en geduldig werd uitgelegd. Prijs kwaliteit van de dienstverlening : Uitstekend! Hebben keihard gewerkt voor hun centjes en dat is ze gegund!

 • De medewerkers van AOV-ZZP.nl waren hulpvaardig en vriendelijk zowel op de mail als over de telefoon.
 • Mijn ziekte geeft zorgen maar de AOV die ik heb afgesloten, maakt het een zorg minder. Ik kan mijn maandlasten er nu grotendeels mee betalen. Gelukkig werkt nu ook mijn vrouw nu wat meer.
 • Helder, duidelijke communicatie en bovenal geen verkooppraatjes.

 • AOV-ZZP.nl laat een gevoel achter van een professioneel bedrijf dat weet wat zijn client verwacht. Het schetst duidelijk wat er verwacht kan worden en de prijs/kwaliteit is in verhouding is heel erg goed.

 • Je word heel goed en vriendelijk geholpen.

 • Heb heldere en en transparante informatie van de medewerker ontvangen, zowel telefonisch als schriftelijk.

 • Door een andere financieel adviseer werd mij AOV specialist AOV-ZZP geadviseerd tot op heden is dit een juiste keuze geweest.

 • Makkelijke manier van AOV Adviesaanvragen, en bij vragen wordt er direct contact opgenomen en alles afgestemd

 • Via een intermediair een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten geadviseerd door AOV-ZZP.nl de AOV specialist

 • Ook het contact tussen klant en AOV-ZZP.nl is uitstekend. Goed en snel direct klantcontact met een persoonlijke touch Je voelt je klant en geen nummer.

 • Ongeval. Helaas. Uitkering aangevraagd na telefonisch contact te hebben gehad, werd meteen de maand erop geld overgemaakt! Wwerd er maar overal zo snel en
  begripvol gereageerd. een bedrijf van grote klasse!

 • Door verzekerd te zijn voor mijn inkomsten (aanvulling), heb ik de innerlijke rust om rustig(er) te zoeken naar nieuw kansen/bedrijf.

 • Prima afhandeling van de AOV-ZZP.nl inzake mijn ongeval/claim. Duidelijke uitleg bij telefonische vragen.

 • Bedankt voor uw snelle hulp!

 • Goede claim afhandeling bij arbeidsongeschiktheid uiteindelijk en ook werd ik goed op de hoogte gehouden. Ze hebben flink aan de boom geschud bij de
  versjacheraar en met resultaat. Blij mee!

 • De behandeling van onze aanvraag is zeer correct behandeld, met name de bereikbaarheid, afhandeling en klantvriendelijkheid spraken ons aan.

 • Ik ben zeer tevreden over de service en alle onafhankelijke en vergelijkende informatie wie je van AOV-ZZP.nl verzekering krijgt. Zo krijg je inzicht in de verschillen

 • ik kreeg redelijk snel bericht en zaken werden duidelijk afgehandeld, dat gebeurd kennelijk lang niet altijd bij andere verzekeringen?

 • Wegens de ziekte van Crohn ben ik sinds halverwege oktober 2013 ziek geworden. Deze claim is snel en correct toegekend, na keuring door een verzekering- en arbeidsdeskundige. Ook werden de betalingen gestart en dat met terugwerkende kracht! Dikke pluim voor de snelle afhandeling van aov-zzp.nl

 • Snel, accuraat en deskundig en een helder onafhankelijk advies. Ik zou zeker aanbevelen bij bekenden

 • Uitstekend en professioneel geholpen. Snelle afhandeling.

 • Ten eerste werd ik te woord gestaan door een vriendelijke en hulpvaardige medewerker en die had met ook nog heel veel verstand van zaken J.Ik heb de boel
  daarna voor uitgebreid AOV advies onmiddellijk en naar tevredenheid overgedragen

 • Wij wisten niet dat wij een claim konden indienen met terugwerkende kracht. Maar AOV-ZZP.nl wees ons erop , ze hebben het direct serieus behandeld. Wat een
  eerlijke mensen!

 • Ik ben altijd ontzettend vriendelijk benaderd en behandeld. Alle vragen waren welkom. Goed bereikbaar en korte lijnen.

 • Goed duidelijk en uitgebreid Adviesgesprekken gehad. Bespaart mij € 80,- per maand en dat 15 jaar lang. Snel verdiend!

 • Ze doen steeds wat ze beloven, zijn duidelijk en zeer vlot. Je weet waar je aan toe bent bij deze AOV ZZP adviseurs

 • Alles gaat via mijn boekhouder en deze heeft mij AOV ZZP voor de AOV verzekering aanbevolen dus ik ga ervanuit dat hij er goede ervaringen mee heeft

 • Prima verzekering, niet duur, heldere communicatie, via contactpersoon geregeld. Wel duurde de aanvraag via de dokter wel erg lang!

 • Ik werd keurig op de hoogte gehouden en hoefde niet zelf erachteraan. Vervolgens werd de betaling van mijn claim ook nog redelijk snel geregeld. Al met al boven verwachting!

 • Duidelijk advies en uitleg van mijn adviseur Arnoud Wennekus. Weet de weg in het doolhof van AOV Voorwaarden

 • Kosten zijn niet hoog, investering verdien je tientallen malen terug. Goede voorwaarden en je kan altijd terecht. Super!

 • Ik ben uitermate tevreden met de claim afhandeling door AOV-ZZP.nl.

 • Ik heb deze AOV adviseur gekozen, omdat zij kennis van zaken hebben over deze ingewikkelde verzekering. Ook de prijzen lopen zeer uiteen. Maakt haar faam volledig waar wat mij betreft. Hebben tientallen ongekend goede Linkedin aanbevelingen

 • Koste wat moeite om zaken rond te krijgen maar voor mij een goede prijs/kwaliteit en een goede gerenommerde en ervaren partij die voor je belangen vecht, als het nodig is! Belangrijk!

 • Ik ben tussendoor goed op de hoogte gebracht over alle verschillen tussen de AOV voorwaarden. Voor mij is dit een doolhof waar ik zeer weinig van weet. Jullie hebben me zeer goed geholpen. Nogmaals dank!
 • Duidelijke, snelle en nette afhandeling zonder problemen. Aanrader voor alle Zelfstandig Ondernemers !
 • Oprechte klantvriendelijke AOV vergelijker en ook nog goudeerlijk. Door een foutje van hun kant , kreeg ik nog € 50,- teruggestort! #waarmaakjeditnogmee!?

 • Ik ben zeer goed geholpen door AOV-ZZP.nl,en kan het zeker aanbevelen als verzekering voor ondernemers voor ziekte of arbeidsongeschiktheid.Ik heb nog nooit
 • tevergeefs een beroep op AOV-ZZP.nl gedaan. Staan altijd voor je klaar. Altijd snel antwoord.

 • Is wel een wat dure verzekering maar heb je gewoon nodig, als serieuze ondernemer met een gezin

 • Prima communicatie, transparant en helder en oprecht; goede afwikkeling en tijdige uitbetaling
 • Zeer snelle afwikkeling, korte lijnen en zeer vriendelijk en zeer prettig afgehandeld

 • Elke volgende actie in het zeer uitgebreide AOV Adviestraject behandeling word deskundig en grondig bekeken. Je word met elke stap op de hoogte gehouden en je krijgt overal bevestiging van.Ik ben zeer blij dat ik gekozen heb voor deze adviseur en verzekering

 • Heb deze verzekering afgesloten en ben er zeer content mee want je weet nooit wat er kan gebeuren, verzekering is goed, goede service en een snelle afwikkeling. heb het voor mezelf en mijn gezin/bedrijf gedaan. Aanrader!

 • Ik heb goede ervaringen met deze onafhankelijke AOV Vergelijkers Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, zijn erg vriendelijk en Deze onafhankelijke is zijn geld echt waard. Verdienen dik geld voor je!

 • Er wordt duidelijk gecommuniceerd en het sluit goed aan op mijn wensen. Ook is alles vlot en correct in behandeling genomen en verwerkt

 • Snel geholpen, voorlopige dekking snel geregeld!

 • Geen onduidelijkheid, direct iemand aan de lijn, die ook gewoon niet alleen het antwoord weet. Maar ook de goede vragen stelt.!

 • Ik heb de verzekering pas afgesloten op aanraden van mijn administrateur. Zeer goede voorwaarden en de scherpste premie.

 • Klantvriendelijk, transparant en korte lijnen

 • Verder is de alle informatie tijdens de adviesgesprekken duidelijk en transparant. De te betalen premie is zeer acceptabel. zeer tevreden goede service.

 • Via mijn financieel adviseur bij AOV specialist AOV-ZZP.nl terecht gekomen en afgesloten. Op referenties na gekeken en zag er vertrouwd en eerlijk uit. Vakkundig en vriendelijk en snel geholpen

 • Correcte afhandeling. Belt snel terug. Goede telefonische bereikbaarheid.

 • Krijg antwoord op al mijn vragen.Je moet wel voor een goed onafhankelijk vergelijk natuurlijk een behoorlijke digitale papierwinkel invullen (kan ook digitaal !!!),
  maar Anders kun je ook geen laagste premie garanderen natuurlijk.!

 • Advies gekregen om beter via Specialist AOV-ZZP.nl af te sluiten van mijn assurantieadviseurTot op heden geen spijt van gehad.

 • AOV-ZZP.nl werkt snel, en vriendelijk. Er wordt adequaat gereageerd op vragen/opmerkingen. Zijn proactief, een zeldzaamheid!

 • Afsluiten van de verzekering had wel nogal wat papierwerk nodig, maar uiteindelijk vlot verlopen. Goede voorwaarden beroeps) en scherpe premie. Blij mee!

 • Na het uitgebreide AOV Advies, deden we de aanvraag. Dat duurde het wat lang voordat er een reactie kwam

 • van de maatschappij. De dokter gaf steeds maar geen antwoorden aan de verzekeraars arts. Na paar keer bellen kwam het pas los.Daarna is het toch nog wel betrekkelijk snel geregeld,al met al ben ik heel tevreden over AOV-ZZP.nl

 • Tot op heden goed gehopen door uw mensen, maar nog maar zeer kort geleden verzekering bij u afgesloten.

 • Korte duidelijke communicatie, snelle behandeling van claim

 • Prima, snelle afhandeling, behulpzaam en mensvriendelijk.

 • Ik heb onlangs voor de eerste keer contact gezocht met AOV-ZZP.nl ivm een AOV oversluiting . Dit werd voortvarend en vakkundig opgestart en begeleid. Flinke premieverlaging dus de moeite waard om over te sluiten, vooral als je oude polis nog steeds op provisie loopt.

 • Wil de verzekeringen zeker aanbevelen, het is snel en goed geregeld. Wel hoop ik dat ik er nooit gebruik van hoef te maken!

 • Klantvriendelijk en behulpzaam personeel die mij telefonischen vakkundig o weg gehlpen geholpen hebben

 • Mijn ervaring met Arnaud Wennekus en AOV ZZP is zeer positief. Men is zeer klantvriendelijk en ze doen wat ze beloven.

 • Je moet even door wat papieren rompslomp als je iets te claimen hebt (dat hoeft volgens mij niet meer in het digitale tijdperk) maar ze doen wat ze zeggen en alles wordt opgelost. Prima verzekeraar.

 • Prima afhandeling, duidelijke afspraken en zeer klantvriendelijk. waar voor zijn geld!








Eric (39) Eigenaar Klusbedrijf

(Gemiddeld 8.0)
ericvanbarenloodgieterArnoud maakte me snel duidelijk dat er veel meer mogelijk is als expert. Binnen no time had hij 3 alternatieven die beter en goedkoper waren. Ik was snel overtuigd, en uiteindelijk was heet zeer snel en vakkundig en goedkoop geregeld, en toen ik laatst ziek was, had ik binnen 30 dagen mijn geld op mijn rekening. Arnoud van harte bedankt voor je service en snelheid

... en dan ligt gelijk mijn bedrijf op zijn kont...en dan kan ik natuurlijk ook de hypotheek niet meer betalen. Arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval kan iedereen zomaar overkomen, en dan ligt gelijk mijn bedrijf op zijn kont. Dan kan ik natuurlijk ook de hypotheek niet meer betalen. Arnoud snapt dat heel erg goed.

Dus dat het goed geregeld moest worden, omdat er verder helemaal niets meer , vanuit de overheid is geregeld , is me wel pijnlijk duidelijk. Ik heb echt geen zin om mijn huis te verkopen en in een huurflatje twee achter te gaan zitten met mijn vrouw en twee kinderen.

Maar de premies die ik van de bank opkreeg waren wel heel erg hoog voor een startend ondernemer.Zelfs bij een wachttijd van drie maanden was het nog altijd € 625,- per maand!

Ook zou ik een keuring moeten ondergaan en was tot die tijd niet gedekt. Door drukte was ik zomaar drie maanden verder en nog steeds geheel onverzekerd." Arnoud maakte me snel duidelijk dat er veel meer mogelijk is als expert. Binnen no time had hij 3 alternatieven die beter en goedkoper waren. Ik was snel overtuigd, en uiteindelijk was heet zeer snel en vakkundig en goedkoop geregeld, en toen ik laatst ziek was, had ik binnen 30 dagen mijn geld op mijn rekening. Arnoud van harte bedankt voor je service en snelheid!!!!

Gemiddeld 8,0
Snelheid: 8
Prijs/Kwaliteit:8
Algemene Indruk 8

 

Telefoonservice

Onze Telefoonservice is van
09:00-21:00 uur bereikbaar op:
030 - 6 30 88 30