Image
Image

AOV-ZZP.nl sponsort Geinoord D1

AOV-ZZP.NL KLEDINGSPONSOR GEINOORD D1

10 oktober 2013

 

Mijn naam is Arnoud Wennekus. Ik ben oprichter en mede-eigenaar van AOV-ZZP.nl.


 

Wij van AOV-ZZP.nl vinden het belangrijk dat onze kinderen samen sporten en plezier maken. Ontspanning ,beweging en gezelligheid gaan prima samen en zijn goed voor de algehele gezondheid. Daarom sponsoren wij graag Geinoord D1!

 

Ondernemers 

Goede gezondheid is belangrijk maar toch is voor ZZP-ers en ondernemers óók het afsluiten van een goede Arbeidsongeschiktheidsverzekering van groot belang. Niet verzekeren is gokken. Gokken met je gezondheid met als inzet de financiële toekomst van je bedrijf en je gezin is wat ons betreft onverantwoord.

Deze inkomensverzekering zorgt ervoor dat bij ziekte en ongeval van de ondernemer het bedrijf en het gezin van de ondernemer financieel door kunnen draaien. Onze website AOV-ZZP.nl is een vergelijkingssite waar de AOV verzekeringsmaatschappijen uitgebreid op voorwaarden en premie vergeleken worden. 

Wij adviseren en helpen  ZZP-ers en kleine ondernemers persoonlijk bij het vergelijken en afsluiten van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. Er zijn in de markt van AOV verzekeringen namelijk grote verschillen in premie en voorwaarden. 

Door de kwaliteitsverbeteringen en de prijsdalingen van de afgelopen 5 jaar is het aantrekkelijk om uw lopende AOV verzekeringen goedkoper en tegen betere voorwaarden over te sluiten. Een nieuwe AOV verzekering sluit u tegenwoordig beter, voordeliger met een forse aanvangskorting af.
 

Hebt U een AOV verzekering nodig? Is uw huidige AOV te duur? 

Vergelijk zelf op aov-zzp.nl of bel 030 – 6 30 88 30">030 – 6 30 88 30 

Kika
Omdat er ook kinderen zijn die niet kunnen sporten vinden wij het belangrijk maatschappelijk actief te zijn en steunen wij Kika (Stichting Kinderen Kankervrij). Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page