fbpx
Image
Image

Samen voor Nieuwegein

Samen voor Nieuwegein inspireert, activeert en implementeert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de gemeente Nieuwegein. Met als doel een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties als stichtingen, verenigingen en instellingen, met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

Met enthousiasme, resultaatgerichtheid en betrokkenheid verbinden we bedrijf & samenleving in concrete projecten zoals bijvoorbeeld de Beursvloer, Maatschappelijke Teambuildingsdagen en programma's. Dit alles vanuit onze kernwaarden: samenwerken, verbinden, inspireren, professioneel, doelgericht, creatief en vernieuwend.

Wij dragen onze steentjes weer graag bij dit jaar.Dit jaar hgelpen wij Humanitas bij het werven van vrijwilligers en Het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) met de PR en het inzetten van de social Media.



svn-4


svn-1

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page