Image
Image

De goedkoopste en de meest betrouwbare Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers en kleine ondernemers met kantoorwerkzaamheden


Je bent zelfstandig werkzaam en je verricht licht kantoorwerk, d.w.z. je verricht weinig of geen fysieke arbeid.Je werk speelt zich veelal af in kantooromgeving.Je bent adviseur, manager, verkoper, of ICT-er.

Voor de verzekeraar van arbeidsongeschiktheid is dit verzekeringsrisico geringer dan bijvoorbeeld iemand die fysieke handenarbeid (bijv. schilder, timmerman) verricht. Hetgeen resulteert in een voordeligere premiestelling.Er zijn verzekeraars die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde doelgroepen en daarin erg goed zijn. Wij zijn daar uiteraard uitstekend van op de hoogte.

kantoormensen_85_56
Er zijn tegenwoordig meer dan 99 varianten, ieder met zijn specifieke kenmerken en voorwaarden. Maar wat betekent dat voor u vraagt u zich af, hoe wordt ik hier wijs uit?! Dat is nu net de missie wij van arbeidsongeschiktheidsverzekering.net! Wij helpen u daarbij graag!

Ik ben (nog) niet serieus ge├»nteresseerd in een AOV,
maar wil zelf een AOV berekening maken

calculator_6-_66

Ik ben serieus op zoek naar een AOV en wil deze gaan afsluiten,
ik wil daarom graag een berekening, uitgebreide voorlichting en gedegen persoonlijk AOV Advies Persoonlijk AOV Advies met drie keiharde garantiesvan een ervaren AOV-expert

kantoordame_65-61

 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

┬ę2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services