logo-groot1.png
logo-groot1.png

Dé AOV Specialist

Voor de zelfstandig professional

Goedkoopste AOV abonnement bij AOV specialist aov-zzp.nl

Onafhankelijk onderzoek Factua en Enkwest: Goedkoopste AOV abonnement bij AOV specialist aov-zzp.nl

Regelmatig komen er opmerkelijke nieuwsberichten langs waarin de veelbelovende passage: 'uit onderzoek blijkt...' een rol speelt. Enkwest duikt in de nieuwsberichten en de achterliggende onderzoeken om te beoordelen of de soep zo heet is als deze wordt opgediend. Deze keer een onderzoek van Factua.

Incasso- en facturatiespecialist Factua heeft onlangs berekend wat een serviceabonnement voor een financieel product gemiddeld kost. Zij baseerden dit op hun onderzoek onder de 386 bij hen aangesloten intermediairs die gezamenlijk ruim 38.000 abonnementen hebben lopen. Een serviceabonnement voor financiële producten kost nu gemiddeld € 27,41 per maand.

Voor een AOV abonnement wordt gemiddeld € 57,26 gerekend. Per jaar wordt dus gemiddeld € 687,12 aan het intermediair betaald voor beheer en onderhoud van de AOV. Het daadwerkelijke bedrag voor werkzaamheden is natuurlijk lager omdat de kosten van Factua ook in het tarief versleuteld zullen zijn, maar wat zou een adviseur daar allemaal voor doen? Dat valt dan weer in het dienstverleningsdocument te lezen. Tegen een uurtarief van rond de € 100 wordt er in ieder geval meer dan 6 uur aan de AOV klant besteed.

Uit onderzoek*  in 2009 bleek dat een gemiddelde AOV**, per jaar een premie van € 4.428 bedroeg bij klasse 2 beroepen en € 3.120 bij klasse 1 beroepen. Gemiddeld is dat dan € 3.774 aan AOV premie. Berken je daar vervolgens weer het gemiddelde provisiepercentage*** van 18% van dan kom je uit op € 679 per jaar. Kortom als Factua jaarlijks voor ongeveer € 10 de AOV premie incasseert, dan is het provisieverbod voor de klant redelijk budgetneutraal verlopen.

Bron: Website Enkwest (publicaties/gratis-digi-kwest-nieuwsbrief)

Goedkoopste en meest uitgebreide Service Garantie AOV abonnement via AOV-ZZP.nl

Bij aov-zzp.nl kost een Service Garantie Abonnement slechts 15 euro per maand en we doen daar als Proactieve AOV Specialist meer voor (begrijpen wij uit de vele overstappers) dan menig duurdere en grotere kantoren. De dienstverlening is Persoonlijk Proactief en Plezierig. 

Investering in jouw Service-Garantie-Abonnement

Om jouw belangen als verzekerde en ondernemer in alle omstandigheden het beste te kunnen dienen, heb jij een professioneel Team van Deskundigen tot je beschikking op wiens support en ondersteuning je altijd kan rekenen. Dit Team van Deskundigen bestaat uit:

-AOV Specialist
·Arbeidsdeskundige
·Advocaat
·Medisch specialist
Proactieve belangenbehartiger: Wij houden jouw belangen continu in het oog: Wij houden je steeds op de hoogte van belangrijke zaken
·

Elk jaar een onderhoudsgesprek
Je eigen Team staat altijd voor je klaar
Elk drie jaar een marktvergelijking, zonodig regelen we een nieuwe verzekering: zo betaal je nooit teveel

Voor onze intensieve begeleiding Proactieve begeleiding persoonlijke service en uitvoering van diverse activiteiten (optieregeling, ziekmelding, wijzigingen, medische en technische herbeoordelingen,) die wij uitvoeren en onze jaarlijkse beheer- en onderhoudsgesprek, wordt, zolang de verzekering loopt een maandelijkse vergoeding van € 15,- *) (€ 180,- per jaar) vooraf in rekening gebracht.

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2018 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services