Image
Image

U bent werkzaam als algemeen ass. adviseur maar heeft niet voldoende specialistische kennis inzake de AOV markt voor zelfstandigen. U bent wel verzekerings adviseur maar geen AOV Expert?

U bent werkzaam als ass. adviseur maar heeft geen of niet voldoende specialistische kennis inzake de AOV markt voor zelfstandigen. U bent hypotheekadviseur maar heeft te weinig ervaring met zelfstandig ondernemers, om in korte tijd een kwalitatief goede en hele scherpe offerte te kunnen neerleggen?

Geen schande om uw licht op te steken bij aov-zzp.nl. Wij merken het ieder dag dat er offertes gemaaktworden die gewoonweg niet juist zijn, niet compleet zijn, of gemaakt zijn zonder voldoende de persoonlijke omstandigheden in overweging genomen te hebben. Ook vaak niet voldoende scherp zijn in premie, omdat bijvoorbeeld banken, vaak met maar een offerte van een maatschappij op de proppen komen.

Wij kunnen u van dienst zijn met een heel goed en scherp advies met laagste premiegarantie voor uw relatie.Wij doen ook in collectieven regelingen, zodat ook de vrije beroepsgroepen bij ons aangeboden kunnen worden.

Wij tonen onze meerwaarde aan, aan uw relatie, zoals u ook aan uw relatie.

Mail ons even op intermediar@tune.nl, of bel 030 - 630 88 30 en vraag naar de intermediardesk.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services